Сладка прическа тип „конска опашка”

Колкото и учудващо да е този тип класическа прическа предлага огромно разнообразие – от ниска конска опашка до тупирана в задната част на главата или бляскава опашка с плитка.

Небрежните прически създават сладко и невинно излъчване у всички дами. Неслучайно и конската опашка, умело превърната в приятна, неподредена прическа с вдигната коса, е сред фаворитите ни.

Независимо дали имате права, чуплива или къдрава коса, с конска опашка ще изглеждате страхотно. Тази прическа е част от предложенията за настоящия летен сезон на много от водещите модни брандове.

Такава прическа е подходяща за ежедневието – за работа, спорт и други занимания, защото освен, че допълва стилната визия, конската опашка е много удобна за някои дейности.

Вдигната високо или вързана ниско долу, гладка или рошава, конската опашка е добра идея и за бърза вечерна прическа, особено в случаите, когато нямате време да посетите фризьора си.

Косата, вързана на конска опашка, смело можем да определим като вечно актуален и класически тип прическа. Затова смело експериментирайте с визията си, за да се чувствате винаги красиви, секси и уникални.